Bu tavuk aklınızı başınızdan alacak... Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz! Ne tavuk ne de kuş...

Bu tavuk aklınızı başınızdan alacak... Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz! Ne tavuk ne de kuş...

Sosyal medyada paylaşılan bir karede dünyanın en ilginç tavuğu yayınlandı. İlginç tavuğu görenler şaşıp kaldı. Bu tavuk aklınızı başınızdan alacak... Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz!

Bu paylaşımı görünce neye uğradığınızı şaşıracaksınız. Bildiğiniz tüm tavukları unutun. Bu tavuk aklınızı başınızdan alacak... Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz! Ne tavuk ne de kuş... Görenler şaşıp kalıyor.

BU TAVUK AKLINIZI BAŞINIZDAN ALACAK

Sosyal medyada birçok farklı canlı dikkat çekmeye devam ederken paylaşılan bir gönderi herkesi şoke etti. Söz konusu görüntülerdeki tavuk, görüntüsüyle diğer tavuklardan bambaşka olduğunu hemen fark ettirdi.

dfdfdf-69.jpg

NE TAVUK NE DE KUŞ...

Böyle bir tavuğu ilk defa göreceksiniz. Sosyal medyada paylaşımı gören bazı kullanıcılar şaşıp kaldı. Ne tavuk ne de kuş...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN