Bu videoyu izlemek cesaret ister! Kafası kopan yılan canlı kalıp kendini ısırdı... İzleyenlerin tüyleri diken diken oluyor!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğal yaşamları olan ormanlara akın eden yılanlar bazen yollarını kaybederek insanların yaşam alanlarına girebiliyor. Bunlardan biri ise kötü sonuçlandı. Sosyal medyada paylaşılan video izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Bu videoyu izlemek cesaret ister! Kafası kopan yılan canlı kalıp kendini ısırdı. İzleyenleri tüyleri diken diken oluyor!

Yaz ile birlikte yılanlar uyudukları yuvalarından çıkmaya başladı. Yaşam alanlardı olan doğaya akın eden yılanlar zaman zaman yollarını kaybederek insanların yaşam alanlarına girmekte. Yaşanan son talihsiz olay ise herkesi şoke etti. Sosyal medyada paylaşılan bir video, izleyenleri şoke etti. Kafası koparılmış olan yılanın, ölmeyip kendini ısırması izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Bu videoyu izlemek cesaret ister! Tüyleriniz diken diken olacak! İşte uykularınızı kaçıracak olan o video...

İZLEYENLERİN TÜYLERİ DİKEN DİKEN OLUYOR

Son dönemde yılan haberleri oldukça yoğun ilgi görmekte. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte yılan haberleri artarken sosyal medyada paylaşılan son video herkesi şoke etti. İzleyen bir daha uyuyamıyor! Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz.

jhjjhjh-2.jpg

KOPUK BAŞI İLE KENDİNİ ISIRDI!

Başı koparılmış olan yılan saniyelerce çırpınarak ölmedi. O anlarda yılanın kuyruğu kopmuş başına çarptı ve olanlar oldu. Yılan kopuk başı ile kendini ısırdı. Herkesi şoke eden görüntüler sosyal medyada viral oldu. Video kısa süre içerisinde milyonlarca kez izlenirken binlerce yorum yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN