Bunu yapan emekli daha yüksek promosyon alacak! Ünlü ekonomist tüyoyu verdi: Çoğu emekli bunu bilmiyor...

Bunu yapan emekli daha yüksek promosyon alacak! Ünlü ekonomist tüyoyu verdi: Çoğu emekli bunu bilmiyor...

Bunu yapan emekliler daha yüksek promosyon alabilecek! Ünlü ekonomistten emeklilere nefis tüyo! Çoğu emeklinin bundan haberi dahi yok...

Emekliler, Ocak 2024 zammının yanı sıra emekli bayram ikramiyesinde de artışla karşılaştı. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, hesaplarında yüzde 49,25'lik zamı gördüler. Ayrıca, 2000 lira olan emekli bayram ikramiyesi de her iki bayram için 3'er bin TL olmak üzere toplamda 6 bin liraya yükseltildi. Bu artışla birlikte emekliler, banka promosyonlarında da yeni fırsatlar arayışına girdi.

Mynet'in haberine göre Ekonomist Muhammet Bayram, Ramazan Bayramı'nda 3 bin TL olarak ödenecek olan emekli ikramiyelerinin, Kurban Bayramı öncesinde artırılmasının gündeme gelebileceğini belirtti. En düşük emekli maaşı için de bir düzenleme yapılacağını düşünen Bayram, bankaların emekli maaşı promosyonlarını artırdığını ve mevcut rekabet ortamında emeklilere çeşitli fırsatlar sunduğunu ifade etti.

UZMANINDAN PROMOSYON TÜYOSU

Hesaplara bugün yatıyor! Bakan Yumaklı'dan 96 milyon liralık tarımsal destek ödemesi açıklaması - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Emeklilere önerilerde bulunan Bayram, “3 yıllık sözleşmelerimiz var. Emeklilerimiz bankadan bankaya dolaşıp şubelerden bir fiyat alıp ‘ben eğer bu promosyonu bozarsam ne kadar veririm’ cevabını bulmalılar. Daha sonrasında eğer istiyorsa almış olduğu parayı geri ödeyerek bankasını değiştirebilir. Daha yüksek bir promosyon alacağı bankaya geçebilir." ifadelerine yer verdi.

BANKA PROMOSYON TUTARLARI

Tediye ödemeleri ne kadar? Kamu işçisi ne kadar tediye ödemesi alacak? 3 taksit halinde yatacak! - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Yapı Kredi, SGK emekli aylığı üç yıl boyunca bankadan alma taahhüdü veren müşterilere 12.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyor. QNB Finansbank, emeklilere 8.000 TL'ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 9.200 TL'ye varan emeklilik ödülü sunuyor. Diğer bankalar da benzer şekilde emeklilere çeşitli promosyonlar sunarak rekabet ortamını canlı tutuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN