Burası Amerika değil Türkiye! 2 metrelik dev yılan görenleri hayrete düşürdü... O ilimizde korkulan istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! 2 metrelik dev yılan görenleri hayrete düşürdü... O ilimizde korkulan istila başladı!

Havaların soğumasıyla birlikte yılanların toprak altına girmesi bekleniyordu ancak gelen son görüntüler hayrete düşürdü. Burası Amerika değil Türkiye! 2 metrelik dev yılan dehşet saçtı. Dev yılanı görenler küçük dilini yuttu. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde korkulan istila başladı!

Yılanların havaların soğumasıyla birlikte toprak altına girmesi bekleniyordu. Gelen görüntüler ise tüyleri diken diken etti. 2 metrelik dev yılan dehşet saçtı. Burası Amerika değil Türkiye! 2 metrelik dev yılan ağızları açık bıraktı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Arkanıza bakmadan kaçın.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Sivas'tan gelen son görüntüler hayrete düşürdü.

Sivas'ın Divriği ilçesinde yaşayan amatör olarak yaban hayatı fotoğrafçılığı yapan Ümit Yalçın, doğada gezdiği sırada dev bir yılanla karşılaştı. Cep telefonuna sarılan Yalçın, korku dolu anları saniye saniye kaydetti.

Yaklaşık 2 metreyi bulan uzunluğuyla hayrete düşüren yılanın hareketsiz bir şekilde durduğu görüldü. Yılanın türünün zehirli Koca engerek olduğu öğrenildi.

burasi-amerika-degil-turkiye-2-metrelik-dev-yilan-gorenleri-hayrete-dusurdu-o-ilimizde-korkulan-istila-basladi.jpg

2 METRELİK DEV YILAN HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Ümit Yalçın, gördüğü yılan türünün zehirli olduğunu belirterek, "Görmüş olduğumuz yılan türü Koca engerek. Zehirli bir tür. Bu türlerde en uzunu yaklaşık 1 metre 80 santim. Bu da yaklaşık bir metre 80 santimdi. Denk geldiğim ikinci büyük Koca engerek yılanıydı. Diğerinde fazla bir görüntü alamadım" dedi.

O İLİMİZDE KORKULAN İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Değişen popülasyon ile birlikte yılanların daha fazla görülebileceğini belirten yetkililer, bölgede ki çevre illerdeki vatandaşları yılan saldırılarına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN