Burası Amerika değil Türkiye! Karanlığın ortasından sürüne sürüne ortaya çıktı... Böyle bir yılanı ilk defa göreceksiniz!

Burası Amerika değil Türkiye! Karanlığın ortasından sürüne sürüne ortaya çıktı... Böyle bir yılanı ilk defa göreceksiniz!

Havaların tekrardan ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Amerika değil Türkiye! Karanlığın ortasından sürüne sürüne ortaya çıktı. Böyle bir yılanı ilk defa göreceksiniz! Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı!

Yaz ayları ile birlikte görülmeye başlayan yılanlar insanları tehdit etmeye devam ediyor. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamında dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Karanlığın ortasından sürüne sürüne çıktı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Böyle bir yılanı ilk defa göreceksiniz! O ilimizde yılan istilası başladı.

gfgfgf-2023-09-15t135426-279.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Bitlis'ten gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Bu yılanı görünce küçük dilinizi yutacaksınız.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Bitlis’in Hizan ilçesinde kırbaç yılanı görüldü. Nadir olarak görülen bu yılan türü köylüler tarafından fark edilince büyük paniğe neden oldu. Dev yılanı görenler kaçacak yer aradı.

KARANLIĞIN ORTASINDAN SÜRÜNE SÜRÜNE ÇIKTI...

Hizan ilçesinin kırsallarında misafirliğe giden Veteriner Hekim Rehber Altıntaş, köylüler tarafından öldürülen yılanı fark edip inceledi. Bitlis bölgesinde ilk defa görülen yılan siyah başlı yılan türünün bir alt türü olan ve özellikle doğu Akdeniz ve yakın doğuya özgü bir endemik tür olduğunu ifade eden Altıntaş, ortalama 30-40 cm boyunda olan bu yılan türünün zehirsiz ve nisan, mayıs, haziran aylarında aktif olarak görüldüğünü söyledi.

fdfdfd-2023-09-15t135409-550-001.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Yetkililer havaların ısınmasıyla birlikte bu tür yılanların daha fazla görülebileceğini belirterek bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN