Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan çıkan dev yılan çiftçiyi tek hamlede hastanelik etti: Uzmanlar uyardı, istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan çıkan dev yılan çiftçiyi tek hamlede hastanelik etti: Uzmanlar uyardı, istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya salınan yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Burası Amerika değil Türkiye! Toprak altından çıkan dev yılan çiftçiyi tek ısırığıyla hastanelik etti. Yılan vakaları hızla artarken uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. O tarihte korkunç saldırılar başlayacak!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar uykularından uyandı. Aç karınlarını doyurmak için insan bölgelerine akın eden yılanlar bu sefer o ilimizde dehşet saçtı. Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan fırlayan dev yılan çiftçiyi tek ısırığı ile hastanelik etti. Görüntüleri görünce korkudan kaçacak yer arayacaksınız! Uzmanlar bölge halkını uyardı. O tarihten sonra korkunç saldırılar başlayacak.

gfgfgf-2023-06-02t113025-288.jpg

Son dönemde yılan haberleri oldukça yoğun ilgi görmekte. O ilimizden gelen son görüntüler ise herkesi şaşkına çevirdi. Görünce kaçacak yer arayacaksınız. Dev yılanın saldırısına uğrayan çiftçi apar topar hastaneye kaldırıldı.

TEK ISIRIĞI İLE HASTANELİK ETTİ

Aydın'da tarlasında çalışan M.A. (48) bir anda topraktan fırlayan yılan tarafından ısırıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri M.A.'ya ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan M.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

hgghgh-55.jpg

UZMANLAR UYARDI: O TARİHTEN SONRA SALDIRILAR BAŞLAYACAK

Yaşanan olay sonrası uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Bölgede yaşayan vatandaşları uyaran yetkililer, yılanlar 15 Haziran'daki çiftleşme mevsimlerinden sonra daha saldırgan olacaklarını ve dikkatli olunması gerektiği çağrısında bulundular.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN