Burası film platosu değil Ankara! Gökyüzünden öyle bir şey düştü ki... Duyanlar 'kıyamet alemeti' dedi

Burası film platosu değil Ankara! Gökyüzünden öyle bir şey düştü ki... Duyanlar 'kıyamet alemeti' dedi

Ankaralılar korkudan tir tir titredi. Film sahnelerini aratmayacak anlar görenleri hayrete düşürdü. Gökyüzünden süzülerek inen o şey Ankara’nın kıyameti oldu. İşte Ankara’ya kıyameti yaşatan o şey…

Ankara'da yaşayan vatandaşlar korkudan ne yapacağını bilemedi. Ankara Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ait F-4 savaş uçağı Ankara semalarında korku dolu anlar yaşattı. Ankaralılar kıyameti an be an yaşadı. İşte Ankara’ya kıyameti yaşatan o şey…

ANKARA'NIN KORKU DOLU DAKİKALARI


Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ait F-4 savaş uçağı Ankara semalarında süzülürken kimsenin aklına gelmeyecek anlar kayıtlara geçti. Savaş uçağı uçuş yaptığı sırada uçaktan kopan o parça TPAO’ya ait açık otoparka düştü. Parçanın düşüş anı an ve an kameralara yansırken görenler de hayretler içerisinde izledi.

ankara-f4-dustu.jpg

Yaşanan olayın ardından önemli açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanlığı, "Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait F-4 savaş uçağının bir parçası, Ankara semalarında uçuşu esnasında bilinmeyen bir sebeple TPAO'ya ait açık bir otoparka düşmüştür. Uçak emniyetli bir şekilde Eskişehir meydana iniş yapmıştır. Olayda can kaybı ve yaralı bulunmamaktadır." sözlerini dile getirdi.

ankara-ucaktan-dustu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN