Burası Meksika değil Türkiye! Çalılıkların arasında bir anda fırladı. Dünyanın en zehirli türü, tam 2 metre boyunda...

Burası Meksika değil Türkiye! Çalılıkların arasında bir anda fırladı. Dünyanın en zehirli türü, tam 2 metre boyunda...

Havaların tekrardan ısınmasıyla birlikte birçok vahşi yaratık doğaya akın etmeye başladı. Geçtiğimiz yıl sık sık görülen yılanlar tekrardan gün yüzüne çıktılar. Gelen son görüntüler ise ağızları açık bıraktı. Burası Meksika değil Türkiye! Çalılıkların arasında bir anda fırladı. Dünyanın en zehirli türü, tam 2 metre boyunda. Vatandaş o anları saniye saniye kaydetti.

Geçtiğimiz yıl sık sık gündeme gelen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Havaların ısındığı Erzurum'da korkulan olay yaşandı. Çalılıkların arasında bir anda fırladı. Dünyanın en zehirli türü, hem de çift başlı. Korkudan ne yapacağını şaşıran vatandaş, o anları cep telefonun kamerasıyla saniye saniye kaydetti.

BURASI MEKSİKA DEĞİL TÜRKİYE

Erzurum’a bağlı Oltu ilçesinde bir vatandaş, yolda yürürken bir anda dünyanın en zehirli yılan türü ile karşı karşıya kaldı. Yörede “Hopa Engereği” olarak bilinen ve nesli tükenmek üzere olan iki yılanın dansı saniye saniye cep telefonu ile kayda alındı.

yeni-proje-2024-05-01t112034-887.jpg

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ TÜRÜ! TAM 2 METRE BOYUNDA

2 metreyi aşan yılanlar cep telefonun kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Ayvalı Mahallesi sakinlerinden Nuh Albayrak evine giderken çalılıkların içerisindeki iki yılanın danslarına denk geldi ve hemen cep telefonuyla kayıt yaptı.

yeni-proje-2024-05-01t112019-030.jpg

Yaklaşık 15 dakika gibi bir süre dans eden yılanlar sonrasında Nuh Albayrak’ı fark edince çalılıklar içerisinde gözden kayboldular.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN