Burası Meksika değil Türkiye! Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı, ok gibi fırladı... O ilimizde istila başladı!

Burası Meksika değil Türkiye! Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı, ok gibi fırladı... O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar uykularıdan uyandı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer sokak ortasında dehşet saçtı. Burası Meksika değil Türkiye! Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı. Çalılıkların arasında ok gibi fırladı. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak duyurdu. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer insan yaşamına girdi. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Meksika değil Türkiye! Dev yılan sokak orasında dehşet saçtı. Saklandığı çalılıklardan ok gibi fırladı. Uzmanlar bölge halkını uyardı. O ilimizde istila başladı!

gfgfgf-2023-06-10t110359-690.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artarken Kastamonu'dan gelen görüntüler herkesi korkuttu. Sokak ortasında dehşet saçtı.

BURASI MEKSİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Kastamonu'dan gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Şehir merkezinde bulunan bir binan bahçesinde 1,5 metre uzunluğunda yılan görüldü. Bahçeye toplanan vatandaşlar dev yılanı cep telefonları ile kayda aldı. Vatandaşların yaklaşması üzerine bahçeden çıkan yılan bir süre sonra yeşil alanda gözden kayboldu.

O İLİMİZDE YILAN İSTİLASI BAŞLADI!

Dev yılan bölgede paniğe neden olurken yılanın zehirli bir engerek olduğu tespit edildi. Uzmanlar ise bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte yılan saldırıların daha artabileceğini ifade eden yetkililer, istila uyarısında bulundu.

hghghg-2023-06-10t110429-240.jpg

ENGEREK YILANI ZEHRİ ÖLÜDÜRÜR MÜ?

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, Türkiye'nin en ölümcül yılanı olarak bilinen ve nesli tükenmekte olan koca engerek yılanı, sürü halinde görüntülendi. Tek ısırığının bile insanı öldürmeye yettiği bilinen koca engerek, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da, Doğu Akdeniz Bölgesinde habitatın uygun olduğu alanlarda yaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN