Bursa'da bir devir sona eriyor! Son ankette rekor fark: Bu sonucu kimse beklemiyordu

Bursa'da bir devir sona eriyor! Son ankette rekor fark: Bu sonucu kimse beklemiyordu

Yerel seçim anketleri vatandaşlar tarafından yakın takibe alındı. Bursa'da yapılan son anket ise bir devrin sonunu işaret etti. Anket verilerine göre oluşan rekor farkı kimse beklemiyordu. İşte anket sonuçları...

BURAK ÖZTOPRAK

Yerel seçimlere yaklaşık olarak 1 ay kala, anket verileri yakın takibe alındı. Milyonların gün saydığı seçimde Bursa'da kartlar yeniden karıldı. Araştırma şirketi tarafından yapılan son ankette rekor fark görüldü. İşte Bursa'da anket verileri...

YÜZDE 10'LUK FARK

Bursa'da 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Özdemir Araştırma tarafından yapılan son anket, seçmen tercihlerini ortaya koydu. 20 Şubat ile 24 Şubat tarihleri arasında 2 bin 363 Bursalı ile gerçekleştirilen araştırmaya göre, Mustafa Bozbey yüzde 47,5 oy oranı ile önde gidiyor. Mevcut belediye başkanı Alinur Aktaş ise yüzde 37,8 oy oranıyla ikinci sırada yer alıyor.

Yarışta diğer adayların aldığı oy oranları ise şu şekilde: Sedat Yalçın yüzde 5,8, Bayram Kazancı yüzde 4,7, Selçuk Türkoğlu yüzde 2,9, Kasım Yıldırım yüzde 2,2 ve diğer adaylar toplamda yüzde 1,1 oy oranına sahip.

yerel-secim-takvimi-isliyor-wm3d.jpg

BURSA'DA SEÇİM ATMOSFERİ

Anket sonuçları, Bursa'da seçim yarışının Mustafa Bozbey ve Alinur Aktaş arasında geçeceğini gösterirken, diğer adayların oy oranlarının daha düşük seviyelerde kaldığı görülüyor. Özdemir Araştırma'nın anketi, Bursa'daki seçmen eğilimlerine dair önemli ipuçları sunarken, 31 Mart'taki seçim sonuçları için de bir öngörüde bulunuyor.

Bursa'daki seçmenlerin tercihlerinin bu denli net bir şekilde ortaya çıkması, seçim kampanyalarının son günlerinde adayların stratejilerini şekillendirebilir ve sonuçları etkileyebilir. Özellikle önde giden adaylar için desteklerini pekiştirme, geride olanlar için ise farkı kapatma çabaları yoğunlaşabilir. Bursa'da seçim atmosferi, bu anket sonuçlarıyla birlikte daha da belirginleşiyor ve 31 Mart'ta sandıktan çıkacak sonuç merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN