Çağatay Ulusoy'un bölüm başına alacağı ücret 'yuh' dedirtti! Duyanların adeta dudağı uçuklayacak...

Çağatay Ulusoy'un bölüm başına alacağı ücret 'yuh' dedirtti! Duyanların adeta dudağı uçuklayacak...

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yakında başlayacak 'Gaddar' adlı dizide karşımıza çıkacak. 2016-2017 yıllarında 'İçerde' dizisinde Aras Bulut İynemli ile birlikte başarılı bir performans sergileyen Ulusoy, bu yeni projeyle altı yıl aradan sonra ekranlara geri dönmeyi planlıyor...

FOX'un yeni projesi olan 'Gaddar' dizisinin yapımcılığını ünlü şirket Ay Yapım üstleniyor. Dizi içerisinde Çağatay Ulusoy, 'Levent' adlı bir karakteri canlandıracak.

DİZİ EKİBİNDE KİMLER VAR?

Dizinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk bulunurken, senaryo kısmında Hürer Ebeoğlu'nun imzası var. Dizinin kadrosunda 'Aydan' karakterini oynayacak başrol kadın oyuncunun kim olacağı hakkında henüz bir karar verilmediği bilgisi paylaşıldı.

2-005.jpg

ÇAĞATAY ULUSOY TÜRKİYE'NİN EN PAHALI OYUNCUSU OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çağatay Ulusoy, 'Gaddar' dizisi için imzaladığı sözleşmeyle "Türkiye'nin en pahalı oyuncusu" ünvanını kazandı. Oyuncunun bölüm başına alacağı ücretin 2 milyon TL'yi aştığı iddialar arasında.

1-016.jpg

REKOR KIRDI

2010 yılında Best Model of Turkey birinciliğini kazanan ve 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle şöhreti yakalayan Çağatay Ulusoy, bölüm başına alınan en yüksek ücrete imza atmış oldu. Oyuncu, bu yeni ücretiyle 'Aile' dizisinde 1.5 milyon TL'ye anlaşan Kıvanç Tatlutuğ'u geride bırakarak rekor kırmış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN