Çalışanın çalışmayanın gözleri ışıldayacak! 5 bankadan flaş karar: Hesaplara 40.000 TL yatırılacak

Çalışanın çalışmayanın gözleri ışıldayacak! 5 bankadan flaş karar: Hesaplara 40.000 TL yatırılacak

İhtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlara yönelik 5 banka yaşmış olduğu kredi kampanyasıyla birlikte vatandaşlar ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilecekler. 40 bin TL’ye kadar ödeme yapacak bankalarını fırsatlarını kaçırmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutun.

2023 yılı itibari ile bankalar üzerinde ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara yönelik kredi kampanyalarından yararlanabileceği açıklandı. 5 banka üzerinden de gerçekleştirebileceğiniz işlemler için bankanın şubesine giderek başvuruda bulunmanız yeterli. Başvurunuz onaylandıktan kısa bir süre sonra ödemeniz bankamatik kartınıza tanımlanacaktır.

Kampanya kapsamında kredi veren bankalar Akbank, Qnb Finansbank, Denizbank, Teb Bankası, İş Bankası.

para

AKBANK İHTİYAÇ KREDİ BAŞVURUSU

Akbank ihtiyaç kredisi kampanyalarından yararlanmak isteyen vatandaşlar Akbank şubelerine gitmeden T.C. kimlik numaranız üzerinden sorgulama yaparak, kısa bir sürede kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazıp boşluk bırakıp, 40000 yazarak, 44 25 numarasına mesaj göndererek başvuruda bulunabilirsiniz.

TEB BANKASI VE QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİ BAŞVURUSU

T.C. kimlik numaranızı 44 66 numarasına mesaj göndererek TEB üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj göndermeniz durumunda da, Finansbank üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapabilirsiniz.

para

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİ BAŞVURUSU

40 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusunu İş Bankasından yapmak isteyen müşterilere özel 36 ay vadeli kredi başvurusuna, iş cep uygulaması üzerinden 7/24 yapabiliyor. Banka hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek, onay olabileceğiniz bu kampanyalarda, internet bankacılığı ve internet şubesi üzerinden giriş yaparak, bankanın internet, kredisini kullanabilirsiniz.

para

DENİZBANK İHTİYAÇ KREDİ BAŞVURUSU

Denizbank kredi kampanyalarından yararlanmak isteyen müşterilerine telefon üzerinden SMS atarak kredi başvurusunu gerçekleştirebilmekte. SMS üzerinden başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar kredim T.C. kimlik ve doğum tarihinize 32 80 numarasına göndererek kredi başvurusunda bulunmuş olacaksınız. Kredinizin onaylanması durumunda kısa süre için de paranız hesabınıza yatmış olacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN