Çamaşır suyuna 1 tutam saç ve tırnak koyun! 26 saniyede bakın ne oluyor?

Çamaşır suyuna 1 tutam saç ve tırnak koyun! 26 saniyede bakın ne oluyor?

Evde temizliği çamaşır suyu ile mi yapıyorsunuz? Şimdi bir bardak çamaşır suyuna bir tutam saç ve tırnağınızı koyup biraz bekletin. Bakın neler oluyor? Sonuç herkesi şaşkına çevirdi.

Temizlik ürünleri arasında bulunan çamaşır suyu ve tuz ruhunun vücuda etkilerini görünce asla evinize almayacaksınız. Ev kadınları hayatınızı tehlikeye atmayın. Bu deneyi evinizde yapın ve sonucu görün..

ÇAMAŞIR SUYUNUN İNSAN VÜCUDUNA ETKİSİ

Bir bardağa çamaşır suyu koyun, içine de bir tutam saç birde tırnağınızı kesip atın. ilk 15 dakika içinde saçların eriyip yok oldugunu ve sadece 40 dakika sonra ise tırnak parçasının çamaşır suyunun içinde eriyerek yok oldugunu göreceksiniz.

İnsan öldükten yıllar sonra ancak çürüyen saçları ve tırnakları; dakikalar içerisinde yok oluyor. Peki Çamaşır suyunun cildimize ve organlarımıza verdiği zararı düşünebiliyor musunuz?

img-3307.jpeg

26 SANİYEDE KANIMIZA BULAŞIYOR

Çamaşır suyunun kapağını açtığınız an sadece 26 saniye içinde cilt ve solunum yolu ile kanınıza karışır, dolaşım vasıtası ile vücudun her yerinde gezinir ve hangi organımıza depolanırsa orada hasara neden olur.

Temizlik için kullandığınız çamaşır suyu ve tuz ruhu aslında mikropları değil sizi öldürüyor! Sağlığa zarar veren bu kimyasallar yerine doğal ve zararsı olan sirke, karbonat karışımını kullanabilirsiniz.

img-3308.jpeg

SİRKE VE KARBONAT KULLANIN

Bir su bardağı sirke içerisine 2 yemek kaşığı karbonat ekleyin ve üzerine bir su bardağı su ilave edin. Karışımı bir şişe içine doldurarak iyice çalkalayın. Bu karışımla her türlü lekeyi, kiri pası kolayca çıkarabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN