Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ ve İstanbul için korkutan uyarı: Yunanistan üzerinden geliyor! Taş üstünde taş bırakmayacak

Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ ve İstanbul için korkutan uyarı: Yunanistan üzerinden geliyor! Taş üstünde taş bırakmayacak

Son dakika haberi... Kasım ayı bereketliyle geldi. Uzun süredir İstanbul'a yağış görünmezken dün akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağışlar birden etkisini gösterdi. Vatandaşlar 'Yağışlar devam edecek mi?' sorusunu araştırırken Meteorolojik kaynaklardan son dakika uyarısı geldi. Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ ve İstanbul için korkutan uyarı: Yunanistan üzerinden Türkiye'ye geliyor. Taş üstünde taş bırakmayacak, aman dikkat!

Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye için korkulan son geliyor. Yurt genelinde etkili olan sağanak yağışlar etkisini sürdürmeye devam ederken Hava Forum tarafından yeni bir bilgi aktarıldı. Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ ve İstanbul için korkutan uyarı. Yunanistan üzerinden Türkiye'ye geliyor! Önüne gelen ne varsa yıkıp geçiyor. Sağanak yağışlar geliyor, o tarihler aman dikkat. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

UZMANLARDAN TÜRKİYE İÇİN KORKUTAN UYARI: YUNANİSTAN ÜZERİNDEN GELİYOR

Gece yarısında etkili olan ve özellikle İstanbul'da etkili olan lodos ve sağanak yağışlar herkesi tedirgin etti. Vatandaşlar 'İstanbul'da yağışlar devam edecek mi? Sağanak yağışlar ne zamana kadar devam edecek?' sorularını araştırırken meteorolojik kaynaklarından Türkiye için yeni bir uyarı yapıldı. Hava Forum tarafından aktarılan bilgilere göre Yunanistan'da maddi hasara neden olan lodos, Çanakkale, Edirne, İzmir, Balıkesir, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul ve Bursa'nın üzerine doğru gelmeye başladı.

jhjhjh-81.jpg

"ANİ FIRTINALAR GÖRÜLEBİLİR"

Hava Forum tarafından yeni bir paylaşımda fırtına uyarısı verildi. Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ ve İstanbul için uyarı yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Yunanistan'ın İskeçe bölgesindeki fırtınada arabalar devrildi. Fırtına hattı Türkiye'ye doğru yaklaşıyor. Özellikle fırtınayı ilk karşılayacak yerlerden Çanakkale, Edirne, İzmir, Balıkesir dikkat! Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul ve Bursa'da da ani fırtına oluşacak..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN