Canan Kaftancıoğlu'ndan "Örgüt çalışmadı" diyen Muharrem İnce'ye cevap!: "Mazeret!"

Canan Kaftancıoğlu'ndan "Örgüt çalışmadı" diyen Muharrem İnce'ye cevap!: "Mazeret!"

Canan Kaftancıoğlu 2018 seçimlerinde sandık başındaki CHP örgütünün iyi çalışmadığını söyleyen Muharrem İnce'ye cevap geldi. TV programında konuşan Kaftancıoğlu verdiği cevabı Twitter'dan "İlk ve son cevabım" diyerek paylaştı...

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 2018 seçimleriyle ilgili söylediği "örgüt çalışmadı" ifadelerine yanıt verdi.

"Üyesinden, yöneticisine, milletvekilinden, belediye başkanına, genel başkanına kadar ter akıttıklarını" söyleyen Kaftancıoğlu, "CHP İstanbul örgütü, 2018 seçimlerinde de diğer seçimlerde de elinden gelenin fazlasını yapmıştır" dedi.

tv100'de Candaş Tolga Işık'ın hazırladığı 'Az Önce Konuştum' adlı programın konuğu olan Kaftancıoğlu, Işık'ın sorusu üzerine Muharrem İnce'nin 2018 seçimlerinde kaybetmesinin ardından söylediği, "CHP görevini yapmamış. Ben Cumhurbaşkanı adayıyım. 12 bin 843 sandığa gözlemci koymamış CHP..." şeklindeki ifadelerine yanıt verdi.


Kaftancıoğlu şöyle konuştu:

"Siyasilerin hislerinden bahsetmesinden çok da hazzetmiyorum. Ne hissettiğim çok da önemli değil onu bir kenara bırakalım. Ama CHP örgütüne haksızlık edilmesini asla arzu etmem.

CHP İstanbul İl Başkanı olarak, başka bir partinin liderini, söyledikleri ya da yaptıklarına dair olumlu ya da olumsuz olarak yorum yapmayı doğru bulmam.

CHP örgütü, en azından benim başkanlığını yaptığım CHP İstanbul örgütü, 2018 seçimlerinde de yerel seçimlerde de girdiği diğer seçimlerde de elinden gelenin fazlasını yapmıştır. Elbette her seçimde kimi zaman örgütlerin eksik bıraktığı olmuştur, kimi zaman adayların eksik bıraktığı olmuştur. Kimi zaman aday örgüt çok iyidir, stratejide eksiklik olmuştur. Bir şeyler eksik oldu ki demek ki kaybettik.

Seçimi sadece kişinin kendisinden bağımsız 'ben her şeyi kusursuz yaptım, örgüt çalışmadı' demeyi mazeret olarak görüyorum. Bir başarı varsa onu da ortaklaştırmak, başarısızlıktan da sorumlu olduğum yere pay çıkarmak üzerinden ders çıkarırım."

'Az Önce Konuştum' programında Candaş Tolga Işık'a verdiği cevabı daha sonra Twitter'dan "İlk ve son cevabım" diyerek paylaşan Kaftancıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“2018 yılı seçimlerinde “örgüt çalışmadı” diyenlere İstanbul örgütü adına ilk ve son cevabım… Üyesinden, yöneticisine, M.vekilinden, belediye başkanına, bir günlük üyesinden Genel Başkanına kadar nasıl ter akıttıklarının bizzat tanığı olarak o akıtılan terlerin hatırına.”

Söyleşinin tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN