Canavar Türkiye'ye doğru yola çıktı! O tarihte gelmesi bekleniyor... Meteorolojiden uyarı...

Canavar Türkiye'ye doğru yola çıktı! O tarihte gelmesi bekleniyor... Meteorolojiden uyarı...

Sibirya'dan yola çıkan canavar yolunu Türkiye'ye çevirdi. O tarihte beklenen müthiş soğukluklar hakkında meteorolojiden uyarı geldi. Sibirya'da biriken soğukluklar ülkemizde görülebilir. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Kış boyunca soğuk biriktiren Sibirya'dan müjdeli haber geldi. Ülkemizde etkisini gösteren ılık ve sıcak hava dalgalarının ardından bu kez Sibirya soğukları işaret edildi. Türkiye'ye doğru yola çıktı. İşte o tarih...

SİBİRYA'DA BİRİKEN SOĞUKLAR

Kış mevsiminde beklenen yağışların gelmemesiyle, milyonlar meteoroloji sayfalarını takibe aldı. Soğuk hava dalgaları beklerken Afrika'dan gelen sıcak ve ılık hava dalgaları resmen yaz havası yaşatıyor. Kar yağışını özleyen milyonlara ise meteoroloji kaynağından müjdeli haber geldi. Sibirya'da biriken soğuklar o tarihte ülkemize giriş yapabilir.

gfkhzm-wsaav0wo.jpg

O TARİHTE BEKLENİYOR

Sosyal medya üzerinden meteoroloji paylaşımlarında bulunan Kerem Ökten'den, Sibirya uyarısı geldi. Tarih vererek paylaştığı uyarıda Sibirya'dan bir canavarın yola çıkacağını açıkladı.

Kutuplarda ve Sibirya'da biriken soğukların 20 Şubat tarihinde yola çıkacağı duyuruldu. Kerem Ökten paylaşımında, "Bu canavar soğuklar ya Avrupa'ya ya da bize gelecek. Henüz net değil. Takip ediyorum..." ifadelerini kullandı. Sibirya'dan gelmesi beklenen soğuk hava dalgasıyla beraber ülke genelinde yoğun kar yağışları oluşabilir. Kar yağışları ülkede bir kesimi mutlu ederken, doğalgaz ve kömür fiyatlarındaki pahalılık nedeniyle bir kesimi mutlu etmeyecek gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN