Cebinde bu bankanın kartı olan akaryakıt fiyatlarını düşünmesin! Herkes zamlı alırken bu kişilere indirim yapılacak

Cebinde bu bankanın kartı olan akaryakıt fiyatlarını düşünmesin! Herkes zamlı alırken bu kişilere indirim yapılacak

İş Bankası'ndan akaryakıt masraflarını hafifletmek isteyenlere büyük müjde! Bu kampanya, yakıt giderlerini azaltmak isteyen herkes için önemli bir fırsat. İşte detaylar...

Ekim ayı itibariyle akaryakıt fiyatlarının hala belirsiz olduğu bir dönemde, İş Bankası araç sahiplerine büyük bir fırsat sunuyor. Banka, kasım ayının ortalarına kadar sürecek olan akaryakıt alım kampanyası ile müşterilerine avantajlı bir şekilde yakıt alımı yapma imkanı sunuyor.

KASIM 15'E KADAR GEÇERLİ OLAN KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

İş Bankası'nın düzenlediği akaryakıt alım kampanyası, 15 Kasım tarihine kadar devam edecek. Kampanya kapsamında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 500 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine, 110 TL Maxipuan hediye edilecek. Bu Maxipuanlar, yine Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında akaryakıt alımı için kullanılabilecek.

2-010.jpg

KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN KOLAY ADIMLAR

İş Bankası müşterileri, bu avantajlı kampanyadan yararlanmak için oldukça kolay bir şekilde adım atabilirler. İşcep ya da Maximum Mobil uygulamalarını kullanarak, kampanyalar bölümünde yer alan "katıl" butonuna tıklamaları yeterli olacaktır. Böylece akaryakıt alımlarında Maxipuan kazanmanın keyfini çıkarabilirler.

İŞ BANKASI'NIN EKİM AYI GÜNCEL FIRSATLARINA GÖZ ATIN

Ayrıca, İş Bankası müşterileri, bankanın ekim ayındaki diğer güncel fırsatlarına da göz atabilirler. İş Bankası'nın resmi internet sitesinde bulunan "kampanyalar" bölümü, müşterilere birçok avantajlı teklif sunmaktadır.

Akaryakıt alım kampanyasıyla İş Bankası, araç sahiplerinin bütçelerine katkı sağlarken, aynı zamanda müşterilerine ek avantajlar sunuyor. Ekim ayının sonuna kadar devam edecek bu kampanya, akaryakıt masraflarını hafifletmek isteyenler için büyük bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN