Çekirdek paketinden çıkan cisim 'YUH' dedirtti! Müşteri, firmaya dava açacak

Marketten aldığı çekirdek paketine yakından bakan adam, gördükleri karşısında şaşkına döndü. Beklenmedik durum karşısında video çekerek yaşadıklarını anlatan adam, marketi ve firmanın yetkililerine dava açacağını söyledi. İşte detaylar...

Malatya'da sağlık sektöründe çalışan Hazar Ülger, bir zincir marketin Başharık Mahallesi'ndeki mağazasından aldığı çekirdek paketi alarak evine gitti. Çekirdek paketini açmak için eline aldığında ise paketin içinde içilmiş sigara izmaritini gördü. Paketin üzerinde yazan üretici firmayı arayan Hazar Ülger, poşette yazan firma yerine başka bir firmanın telefona çıktığını söyledi.

cekirdek-paketinden-sigara-izmariti-cikti-2.jpg

"DAVA HAZIRLIKLARINA BAŞLADIM, BU CİDDİ BİR KONU"

HalkTV'de yer alan habere göre, Hazar Ülger, başından geçenleri şöyle anlattı:

"Alışveriş yaptık sonra çekirdek aldık arkadaşlarımla. Eve geldik ve fark ettik ki içinde sigara izmariti var. Konuyla ilgili bir muhatap bulamadık. Firma da bize dönüş yapmadı. Sonrasında bir video çekip bunu sosyal medya da paylaştık. Kısa sürede milyon izlendi video. Birçok yorum yapıldı benzeri şikayetlerle karşılaşanlar tarafından.

Bu sıkıntılı bir süreç. Ben de bir sağlıkçı olarak, bu izmariti atan, içen kişinin herhangi bir bulaşıcı hastalığını olup olmadığını bilemiyoruz. Paketi hiçbir şekilde açmadık. İncelendiğinde zaten bu görülecektir poşetin orijinal kapalı olduğu. Dava hazırlıklarına başladık, kesinlikle bu ciddi bir konu."

Kredi kartıyla yapılan ödemenin ekstresinde de açıkça görüneceğini belirten Hazar Ülger, avukatı aracılığıyla konuyu sonuna kadar takip edeceklerini söyledi.

cekirdek-paketinden-sigara-izmariti-cikti-3.jpg

cekirdek-paketinden-sigara-izmariti-cikti-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN