Cengizhan Başaran kimdir, kaç yaşındadır? Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Cengizhan Başaran'ın biyografisi

Cengizhan Başaran kimdir, kaç yaşındadır? Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Cengizhan Başaran'ın biyografisi

Cumhurbaşkanı Danışmanlığı'na Orhan Karakurt ile Cengizhan Başaran'ın ataması yapıldı. İkilinin atama kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Cumhurbaşkanı danışmanı Cengizhan Başaran kimdir, kaç yaşındadır? İşte Cengizhan Başaran'ın hayatıyla ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Danışmanlığı'na Orhan Karakurt ile Cengizhan Başaran'ın ataması yapıldı. İkilinin atama kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni atama Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 12. ve 13. maddeleri doğrultusunda gerçekleşti.

CENGİZHAN BAŞARAN KİM?

Eski Huber Köşkü Daire Başkanı Cengizhan Başaran, Batman'da altı ay Kültür Müdürlüğü yapmış ardından Siirt Kültür Müdürlüğü'ne geçici görevle ataması gerçekleşmişti.

7 Haziran 2015 seçimlerinde Siirt için aday adayı gösterilmiş, listeye girmeyi başaramayınca yeniden Batman'daki görevine dönmüştür. Kısa bir süre Batman İl Kültür Müdürü olarak görev almış ancak 18 Mayıs tarihinde istifa ederek Batman'dan ayrılmıştır.

 cengizhan başaran kim

CUMHURBAŞKANINA ŞÜKRANLARINI SUNDU

Cumhurbaşkanı Danışmanlığı'na atanan Cengizhan Başaran konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile yeni bir göreve atandık. Bizleri bu göreve layık gördükleri için Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. Türkiye Yüzyılını inşa ederken bu kutlu davada nefer olmak, bizim için şereftir." sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN