Çete lideri Bora Kaplan tutuklandı

Çete lideri Bora Kaplan tutuklandı

Ankara'da, "Kaplanlar" grubu olarak bilinen suç örgütünü yönettiği iddiasıyla gözaltına alınan Ayhan Bora Kaplan'ın da aralarında bulunduğu 14 şüpheli tutuklandı.

Ankara'da yer altı dünyasına yönelik başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', 'kasten yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve benzeri suçlara karışan suç örgütüne yönelik başlattığını çalışmada 29 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan 29 şüpheliden aralarında örgüt lideri Bora Kaplan'ın da bulunduğu 14 kişi, 11 Eylül tarihinde çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, 15 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Söz konusu suç örgütü tarafından işlendiği iddia edilen diğer suçların delillendirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN