CHP binasına bir saldırı daha

CHP binasına bir saldırı daha

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu 28 Mayıs tarihinde yapıldı. Seçimden sonrada siyasette ve sokakta hareketlilik sürerken, CHP binasına bir saldırı daha gerçekleşti. Gaziosmanpaşa'da bulunan CHP Mahalle Temsilciği'nde yaşanan saldırıyı ise 18 yaşından küçük bir çocuğun gerçekleştirdiği tespit edildi.

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı, Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan CHP Mahalle Temsilciliği'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığını açıklarken olayın mülkiyet sahibinin husumetlisi E.C.I. tarafından gerçekleştirildiği kaydedildi.

18 YAŞINDAN KÜÇÜK ÇOCUK YAKALANDI

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan CHP Mahalle Temsilciliği Bürosuna geçen Pazartesi günü düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, olayla ilgili şüpheli Ö.A., E.C. ve 18 yaşından küçük Ş.A.T.'nın yakalandığı belirtildi.

Olayın ise mülkiyet sahibinin husumetlisi E.C.I. tarafından gerçekleştirildiğinin tespit edildiği kaydedildi. E.C.I'yı yakalamak için çalışmaların devam ettiği vurgulanırken adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.C. ve Ş.A.T. hakkında adli kontrol kararı verildiği belirtildi. Ö.A.'nın ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

DAHA ÖNCEDE GİRESUN'DA SALDIRI OLDU

Giresun’da CHP Bulancak İlçe binasına akşam saatlerinde taşlı saldırı düzenlenmişti. Yaralananın olmadığı saldırıya ilişkin konuşan CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Taşla sopayla saldıranlar cam çerçeve indirdiler ve bu ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterini taşladılar, yırttılar” diyerek faillerin yakalanmasını talep etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN