CHP İstanbul, elektrik zamlarını protesto edecek

CHP İstanbul, elektrik zamlarını protesto edecek

CHP, İstanbul'un 39 ilçesinde yarın saat 11.00'de elektrik zamlarını protesto edecek. CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "İstanbul örgütü olarak geçinemeyen vatandaşlarımızla buluşmak üzere bir kez daha sokağa çıkıyoruz" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, ilçe örgütleri aracılığıyla kentin 39 ilçesinde eş zamanlı olarak elektriğe gelen zamları protesto edecek. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yarın saat 11.00'de Sultanbeyli Bosna Bulvarı'nda düzenleyeceği basın açıklaması ile “Zamlar Geri Alınsın” çalışma takvimi hakkında bilgi verecek.

"GEÇİNEMEYEN VATANDAŞLARIMIZLA SOKAĞA ÇIKIYORUZ"

Protestoyu sosyal medya hesabı Twitter'dan duyuran Kaftancıoğlu, "İstanbul’da vatandaş soğuktan donarken elektrik faturaları cep yakıyor. İstanbul örgütü olarak geçinemeyen vatandaşlarımızla buluşmak üzere bir kez daha sokağa çıkıyoruz. 'Zamlar geri alınsın' diyerek kampanyamızı 39 ilçede eş zamanlı yapacağımız basın açıklamasıyla başlatıyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN