CHP lideri Kılıçdaroğlu, İngiltere ve Almanya'ya gidiyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İngiltere ve Almanya'ya gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'den sonra yurt dışı temasları kapsamında bu kez İngiltere ve Almanya'ya gidiyor. Kılıçdaroğlu, çeşitli ziyaretler kapsamında 1 Kasım'da İngiltere'nin başkenti Londra'ya gidecek. 4 günlük ziyaretin ardından Türkiye'ye dönüş yapacak olan Kılıçdaroğlu, Kasım ayı içerisinde ise bu kez Almanya'da çeşitli temaslarda bulunacak.

Ekim ayının başında ABD'ye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez İngiltere'ye gidiyor. 1-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek ziyarette, Kılıçdaroğlu, bilim ve teknoloji çevreleriyle ve İngiltere'de yaşayan girişimci Türklerle bir araya gelecek.

İLK OLARAK ABD'YE GİTTİ

Habertürk'te yer alan habere göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 9-13 Ekim tarihlerinde ABD'ye gitti, bilim ve teknoloji çevreleriyle görüştü. Çok tartışılan bu seyahatin ardından rota bu kez İngiltere. CHP lideri 1 Kasım Salı akşamı Londra'ya uçacak 4 gün boyunca temaslarda bulunacak. Temaslarına 2 Kasım Çarşamba günü başlayacak olan Kılıçdaroğlu'nun tıpkı ABD seyahatinde olduğu gibi siyasi isimlerle görüşmesi beklenmiyor.

GENÇ BEYİNLERİ TÜRKİYE'YE DAVET EDECEK

CHP lideri yine üniversitelerde bilim insanları, teknoloji çevreleri ve İngiltere'de yaşayan girişimci Türklerle bir araya gelecek, özellikle genç beyinleri Türkiye'ye davet edecek. Aynı zamanda muhataplarına kendi vizyonunu gelecek planlarını anlatacak.

Kılıçdaroğlu'na bu seyahatte de CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Milletvekili Yunus Emre ve Genel Başkan Başdanışmanı Hacer Foggo'nun eşlik etmesi bekleniyor.

5 Kasım'da Türkiye'ye dönecek olan CHP lideri yine kasım ayı içerisinde Almanya'ya bir ziyaret gerçekleştirecek. Almanya seyahati sonrasında da bilim teknoloji ve yatırım çerçeveli gelecek vizyon belgesini açıklayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN