CHP'den aday gösterilmeyen başkan, bağımsız aday oldu

CHP'den aday gösterilmeyen başkan, bağımsız aday oldu

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP'den yeniden aday gösterilmemesinin ardından bağımsız aday olarak seçime katılacağını duyurdu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP'den aday gösterilmemesi üzerine Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde önemli bir açıklama yaptı. Genç, yerel seçimlere ilişkin aldığı kararı ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmeyi kamuoyuyla paylaştı.

'BUNU AŞAMADIK'

Genç'in açıklamasında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmeye dair detaylar da yer aldı. Genç, Özel'in kendisine "Biz sizi çok seviyoruz, sizinle hep varız. Partide size önemli görev verelim. Ancak biz bu işi tartıştık, Ekrem Başkan da sizi çok seviyor ama bunu aşamadık" dediğini aktardı.

'AŞILAMAYAN NEDİR?'

Ayrıca, Genç'in "Şunu ısrarla soruyorum; aşılamayan nedir?" şeklindeki ifadeleri dikkat çekti. Genç, partideki hizmetlerinin ve başarılarının göz ardı edilmesini sorgularken, "Bu parti bu kadar hizmetin olmuşsa ve de bu kadar insan olmadık yerlerde sizleri iktidar yapmışsa ve böyle bir sorumluluktan uzaklaşmanın bir anlamı var mı?" sorusunu yöneltti.

Şükrü Genç, yerel seçimlerde Sarıyer Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olacağını duyurdu. Ancak bağımsız adaylık sürecinde zarar vermeme ve olumlu bir kampanya yürütme sözü verdi. Genç, "Kimseye zarar vermeyeceğiz, kimseye kötü söz söylemeyeceğiz" diyerek adil ve barışçıl bir seçim süreci vurgusu yaptı. Ayrıca, halkın desteğine güvenerek "Kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak. Gelin demokrasi dersi verelim Sarıyer'de" çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN