CHP'den Soylu'ya belediye yanıtı: Açıklamazsan namertsin

CHP'den Soylu'ya belediye yanıtı: Açıklamazsan namertsin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bazı CHP'li belediyelerle ilgili öne sürdüğü iddiayla ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'dan sert tepki geldi. Torun, "Bugüne kadar açıkladıkların yalan ve iftira çukurunda kaldı. Sen de o şerefli koltuğa değil ancak o çukura layıksın. Açıklamazsan namertsin" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bugün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri esnasında yaptığı açıklama gündem oldu. Soylu, “Mersin Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin terör örgütlerine neler yaptıklarını haftaya basın toplantısıyla açıklayacağım ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMAZSAN NAMERTSİN

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, sosyal medya hesabından Bakan Süleyman Soylu’nun iddialarına cevap verdi. Torun şu ifadelere yer verdi:

İftiracı Süleyman Soylu; Bugüne kadar açıkladıkların yalan ve iftira çukurunda kaldı. Sen de o şerefli koltuğa değil ancak o çukura layıksın. Açıklamazsan namertsin! Unutma: Günü geldiğinde bu milletin de sana bir çift sözü olacak. O zamana kadar elinden geleni ardına koyma.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN