CHP'li Ağbaba, Bakan Nebati'ye sert çıktı: Bu akılla gemiyi denizde dahi yürütemezsiniz

CHP'li Ağbaba, Bakan Nebati'ye sert çıktı: Bu akılla gemiyi denizde dahi yürütemezsiniz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin "Gerekirse gemileri karadan yürütürüz" şeklindeki açıklamasına tepki göstererek ''O da gemiyi karaya oturttuklarının farkında. Bu akılla gemiyi denizde dahi yürütemezsiniz. Yapılacak şey belli hemen seçim'' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin İTO İş Dünyası Buluşması toplantısındaki "Gerekirse gemileri karadan yürütürüz" açıklamasına tepki gösterdi.

CHP'li Veli Ağbaba, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye "Bu akılla gemiyi denizde dahi yürütemezsiniz. Yapılacak şey belli hemen seçim" diye seslendi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ağbaba, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''O da gemiyi karaya oturttuklarının farkında. Önce "ezanlar susmayacak" diyordu. Sonra "piyasada işler canlı elhamdülillah" dedi, şimdi de "enflasyonu daha çok konuşacağız" diyor, gemiden bahsediyor. Bu akılla gemiyi denizde dahi yürütemezsiniz. Yapılacak şey belli ''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN