CHP'li Tanal aldığı ihbarı açıkladı: Provokasyonda sıra Şanlıurfa'da

CHP'li Tanal aldığı ihbarı açıkladı: Provokasyonda sıra Şanlıurfa'da

Dün cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adıyaman'da iki kez sözlü saldırıya uğramasının ardından bu kez de Şanlıurfa'da provokasyon yapılacağı öğrenildi. CHP Şanlıurfa milletvekili adayı Mahmut Tanal, provokasyon ihbarı aldığını söyleyerek, "Eğer herhangi bir saldırı gerçekleşirse sorumlusu Şanlıurfa Valiliği’dir, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’dür!" dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, dün Adıyaman ziyareti sırasında karşılaştığı provokasyonlar silsilesinin ardından, Şanlıurfa ziyareti öncesinde de dikkat çeken bir uyarı geldi.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Tanal, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kenti ziyareti öncesi provokasyon ihbarı aldıklarını söyleyerek, yaşanabilecek olumsuzluklara dair şimdiden yetkililere seslendi.

'ŞANLIURFA İÇİN DE İHBAR ALDIK'

Mahmut Tanal şöyle dedi:

"Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik Adıyaman’daki provokasyonun ardından Şanlıurfa için de ihbar aldık! CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı olarak sürekli sahada halkın içinde olmam, birilerini fena rahatsız etti…

'GENÇ TROLLER AYARLANDI'

'Mahmut Tanal’ı yuhalamak için genç troller ayarlandı' şeklindeki ihbar tarafıma ulaştı. Zaten Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı, 'Sana söz! Yine baharlar gelecek…' sloganının işlendiği seçim otobüsümüzün de Şanlıurfa’da sakin güzergahta park halinde durmasına tahammül edemediler. Polis evinin karşısında park ettiğimiz seçim otobüsümüz, araç giriş çıkışını etkilemediği, trafiği aksatmadığı, yolu kapatmadığı halde 'Şikayet geldi' denilerek bulunduğu yerden kaldırıldı.

'BİR SALDIRI GERÇEKLEŞİRSE SORUMLUSU VALİLİK VE EMNİYET'TİR'

Akşamları güvenlik gerekçesiyle seçim otobüsümüzü Emniyetin karşısında park halinde bırakıyorduk. Eğer seçim otobüsümüze yönelik herhangi bir saldırı gerçekleşirse sorumlusu Şanlıurfa Valiliği’dir, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’dür!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN