Mezarlıkta dua eden Kılıçdaroğlu'na çirkin tavır: Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, buna neden okutturuyorsun?

Adıyaman'da bir mezarlığı ziyaret ederek dua eden cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu için bir şahıs "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?" sözlerini sarf etti. Mezarlıktaki diğer vatandaşlar ise "Ne kadar terbiyesizsin" diyerek provokasyon girişimine tepki gösterdi. Olayla ilgili hiç yorum yapmayan Kılıçdaroğlu, duasını tamamlayıp mezarlıktan ayrıldı.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı'nın ilk gününü deprem bölgesi olan Adıyaman'da geçiriyor. Orada Adıyaman Belediye Mezarlığı'nı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bir şahsın ilginç bir tepkisiyle karşılaştı.

Medyascope'un paylaştığı videoya göre, "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?" diyen şahıs, mezarlıktaki diğer vatandaşların tepkisine maruz kaldı. Olaya şahit olan vatandaşlar, "Ne kadar terbiyesizsin" diyerek provokasyon girişimine engel oldu.

Kılıçdaroğlu ise olayla ilgili yorum yapmadan, duasını tamamlayıp yanındaki heyet ile mezarlıktan ayrıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir