Mezarlık ziyaretinde çirkin tavırla karşılaşmıştı! Kılıçdaroğlu'na ikinci saldırı girişimi

Adıyaman'da mezarlık ziyareti sırasında sözlü saldırıya uğrayan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kılıçdaroğlu, türbe ziyaretinde de bir çirkin tavırla daha karşılaştı. Kılıçdaroğlu, Sahabe Safvan Bin Muattal Türbesi ziyaretinde fiziksel saldırı girişimine uğradı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla deprem bölgesi Adıyaman'da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Adıyaman Belediye Mezarlığı’nı ziyaret ettiği sırada sözlü saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu, Medyascope'nin aktardığı habere göre, türbe ziyareti sonrasında da çirkin bir tavırla karşılaştı.

"BURANIN ADAMI DEĞİLSİN"

Kılıçdaroğlu’nun yanına gelmeye çalışan bir kişi, "Seni istemiyoruz. Sen buraya gelme, sen buranın adamı değilsin oğlum" ifadelerini kullanıp fiziksel saldırı girişiminde bulundu. Daha sonra alanda bulunan bazı kişiler, Kılıçdaroğlu’nun korumalarına saldırırken, Kılıçdaroğlu alandan uzaklaştı.

ARAÇLARA SALDIRDILAR

Saldırı girişiminin ardından Kılıçdaroğlu ile Sırrı Süreyya Önder arasında yapılması planlanan görüşme ve Kılıçdaroğlu’nun Kahta programı iptal edildi. Öte yandan CHP konvoyunda yer alan bir araca Kahta'da tekmeli küfürlü saldırı yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (26)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
26 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN