Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'na yönelik provokasyonu kınadı: Bu olaylar iktidarın eseri

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'na yönelik provokasyonu kınadı: Bu olaylar iktidarın eseri

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik Adıyaman'da gerçekleşen saldırı girişimlerini kınadı. İktidara tepki gösteren Davutoğlu, "Bu olaylar iktidarın eseri" dedi.

Adıyaman'da mezarlık ziyareti sırasında sözlü saldırıya uğrayan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, aynı gün türbe ziyaretinde fiziksel saldırı girişimine uğramıştı. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'na yönelik gerçekleşen saldırı girişimlerini kınadı. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu'nu hedef alan çirkin olaylar bu iktidarın eseri" dedi.

Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Ey iktidar sahipleri, cami avlusunda, cenazede siyaset yaparak, kardeşi kardeşe düşman ederek, hedef göstererek ne yapmak istiyorsunuz? Bugün Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan çirkin olaylar bu iktidarın eseridir. Samimi Müslümanlar insanların camiye gelmesinden, sahabe türbesini ziyaret etmesinden ve Fatiha okumasından mutlu olurlar. Kem sözle ve hakaretle güçlerini korumak isteyenler ise insanları dinden ve ibadetten soğutur. Hiç bir iktidar gücü bu vebalin ağır yükünden kurtulamaz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN