Kılıçdaroğlu'ndan mezarlıktaki provokasyon hakkında ilk açıklama

Ramazan Bayramı’nın birinci gününde deprem bölgesi Adıyaman'a giden Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Adıyaman Belediye Mezarlığı'nı ziyareti sırasında bir vatandaşın "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki?" tepkisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından o anları, ''Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir. Benim hakkım varsa ben helal ettim.'' sözleriyle değerlendirdi.

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adıyaman’da Belediye Mezarlığı’nı ziyaret etti. Depremde hayatını kaybedenler için dua edildiği sırada bir vatandaş ziyareti provoke etmeye çalıştı. Vatandaş dua eden Kılıçdaroğlu'na "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?" diye bağırdı.

Mezarlıkta dua eden vatandaşlar da bağıran vatandaşa "terbiyesizlik yapma" diye tepki gösterdi. Vatandaş, çevredekiler tarafından uzaklaştırıldı.

''HAKKIM VARSA BEN HELAL ETTİM''

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından o anları bayrama yakışır bir üslup değerlendirdi. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

''Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir. Bugün bunları konuşmayalım, kayıplarımızı hakkıyla analım. Lütfen o insanımızı da ifşa edecek şeyler yapılmasın, özellikle sosyal medyada sorumlu davranalım. Benim hakkım varsa ben helal ettim.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN