CHP'li Tanrıkulu, Gülistan Doku'nun ailesiyle görüştü:

CHP'li Tanrıkulu, Gülistan Doku'nun ailesiyle görüştü:

5 Ocak 2020'den bu yana kayıp olan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun ailesi, mecliste CHP'li Tanrıkulu'nun misafiri oldu. Doku ailesiyle görüştüğü anları sosyal medya hesabından paylaşan Tanrıkulu, paylaşımında "Zorla kaybedilme insanlığa karşı suçtur, kaybedilenlerin yakınları bakımından ağır işkence ve bitmeyen yastır" ifadelerine yer verdi.

Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Gülistan Doku, 5 Ocak 2020'den beri kayıp.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 780 gündür haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesiyle TBMM'de görüştü. Doku ailesiyle görüştüğünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıklayan Tanrıkulu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"#GülistanDoku'nun ailesiyle görüştüm. Gülistan, herkesin nefesinin izlendiği Tunceli'de kaybedildi. Zorla kaybedilme insanlığa karşı suçtur, kaybedilenlerin yakınları bakımından ağır işkence ve bitmeyen yastır. Hırsız evin içindeyse kilit işe yaramaz, bu nedenle aydınlatılmıyor"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN