Coca Cola raflardan kaldırılıyor! Herkes önce boykot zannetti ama nedeni daha tehlikeli çıktı

Coca Cola raflardan kaldırılıyor! Herkes önce boykot zannetti ama nedeni daha tehlikeli çıktı

İsrail Filistin savaşı dünyada büyük ses getirmeye devam ediyor. İsrail ürünleri boykot edilirken tüm dünyanın severek tükettiği Coca Cola’da raflardan indiriliyor.Herkes boykot için kaldırıldığını düşünse de asıl tehlike tüyleri diken diken etti. Tam 34 kişi de görüldü.

Hırvatistan genelinde yaşanan zehirlenme vakaları Hırvatistan Temsilciliği ile harekete geçirdi. Dünyada en çok tüketilen ürünler arasında yer alan Coca Cola Hırvatistan'da yasaklılar listesine adını yazdırdı. Zehirlenme vakalarının önüne geçilmesi amacıyla bazı ürünlerin kaldırılmasına karar veren Hırvatistan temsilciliği listeye Coca Cola'yı da aldı.

34 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Ülkenin sahil kenti olan Rijeka’da bir kafede yaşanan olay yetkilileri harekete geçirdi. Kafede oturan kişilerin Coca Cola gazlı içeceği ile birlikte firmanın suyunu içmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. 4 kişinin hastaneye kaldırıldığı belirtilirken ülkede alarm verildi.

coca-cola-zehirledi.jpg

Coca Cola’dan zehirlendiğini iddia eden 34 kişinin hastaneye başvurması ile birlikte Hırvatistan Temsilciliği, insan sağlığını olumsuz etkileyen ürünler listesine Coca Cola'yı ekledi. Zehirlenme vakalarına sebep olduğu düşünülen ürünlerin market raflarından kaldırılacağını belirten Devlet Müfettişler Ofisi, Durum netleşene kadar ürünlerin temininin durdurulmasını istediklerini ifade etti.

hirvatistanda-coca-cola-kaldiriliyor.jpg

Yerel medyada gerçekleştirilen analizler ile birlikte zehirlenme vakaları ile ilgili olduğu öne sürülen içeceklerde sorunlu içerik bulunamadığının altı çizildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN