Çok sert vuracak: Çarşamba sabahı Adana, Maraş, Kayseri, Sivas, Giresun, Trabzon, Rize, Erzincan, Muş ve Hakkari dikkat!

Çok sert vuracak: Çarşamba sabahı Adana, Maraş, Kayseri, Sivas, Giresun, Trabzon, Rize,  Erzincan, Muş ve Hakkari dikkat!

Kimse beklemiyordu… Adana, Maraş, Kayseri, Sivas, Giresun, Trabzon, Rize, Erzincan, Muş, Hakkari için uyarı uzman isimden geldi. Herkes hazırlığını yapsın çok sert bir şekilde geliyor. Mart geldi pir geldi. İşte tüm detaylar…

6 Mart Çarşamba sabahı için acil uyarıda bulunan Prof. Dr. Orhan Şen, Adana, Kayseri, Trabzon olmak üzere birçok şehir için uyarılarını peş peşe sıraladı. Uzun süredir herkesin dört gözle beklediği kar yağışları çok sert bir şekilde geliyor. Şubat ayında sıcak giden havalar Mart ayı itibariyle düşüşe geçti. Sosyal medya hesabı X üzerinden açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Orhan Şen, çok kuvvetli diyerek o şehirleri tek tek uyardı. İşte tüm detaylar…

HERKES HAZIR OLSUN “ÇOK SERT GELİYOR”

Çarşamba sabahı itibariyle Adana, Maraş, Kayseri, Sivas, Giresun, Trabzon, Rize, Erzincan, Tunceli, Muş, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli yağışların etkili olacağını ifade eden Orhan Şen, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışlarının görüleceğini vurguladı. İç Anadolu bölgesi içinde uyarılarda bulunan Prof. Dr. Orhan Şen, rüzgarın Güney yönden orta kuvvette eseceğinin altını çizdi.

kar-yagisi-4.jpg

KARLA KARIŞIK YAĞMUR VE KAR YAĞIŞLARI ETKİLİ OLACAK

Önümüzdeki hafta sonu içinde uyarılarını peş peşe sıralayan Prof. Dr. Orhan Şen, Anadolu'da yoğun kar yağışının etkili olacağını vurguladı. Perşembe günü itibariyle Yurt genelinde sıcaklıkların bir anda düşeceğinin altını çizen Orhan Şen, özellikle Karadeniz'in e İç Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar yağışlarının etkili olacağını belirterek Doğu Anadolu'nun da kar yağışlarından etkileneceğini vurguladı.

kar-yagisi.jpg

Kasım ayı itibarıyla herkesin merakla beklediği kar yağışları Mart ayında yüzünü gösterecek. Mart ayında kar yağışının daha çok etkili olacağının altını çizen Orhan Şen, daha nemli ve ılıman bir hava olması nedeniyle yağışların etkili olacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN