Cuma hutbesinde imamdan akılalmaz sözler: 28 Mayıs akşamı silahlarınızı ayarlayın

İstanbul Sultangazi’de Cebeci Camii imamı Murat Gündoğdu, geçtiğimiz Cuma günü verdiği hutbede “28 Mayıs akşamı silahlarınızı ayarlayın, benim iki tane silahım ağzına kadar dolu. Hodri meydan nedir bu sizden çektiğimiz? 80 yıldır bu ülke sizden ne çekiyor, Ermeni döllerinden ne çekiyor” dedi.

14 Mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından tüm Türkiye'nin gözü 28 Mayıs'a çevrildi. Son olarak Millet İttifakı adına yapılan sahte afişler gündem olurken bu kez de bir camide imamın verdiği hutbe gündem oldu.

İstanbul Sultangazi’de bulunan Cebeci Camii’nde Cuma günü hutbe veren imam Murat Gündoğdu’nun sözleri cemaat tarafından tepkiyle karşılandı. İmam Gündoğdu’nun neredeyse her cuma günü iktidarı savunup parti propagandası yaptığı ve yurttaşların da bu durumdan şikâyetçi olduğu öğrenildi.

‘BU ÜLKE ERMENİ DÖLLERİNDEN NE ÇEKİYOR’

Birgün’den İsmail Arı’nın haberine göre, Gündoğdu’nun son hutbesi cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde imam Gündoğdu’nun “Kardeşim, silahlarınızı hazırlayın. 28 Mayıs akşamı silahlarınızı ayarlayın, benim iki tane silahım ağzına kadar dolu. Hodri meydan. Nedir bu sizden çektiğimiz? 80 yıldır bu ülke sizden ne çekiyor, Ermeni döllerinden ne çekiyor. Bu kadar şehitlerimiz var” ifadelerini kullandığı görüldü.

Bu ifadelerin ardından camideki yurttaşlar, imam Gündoğdu’ya tepki gösterirken daha önce de imamın ikamet ettiği lojmanın kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (34)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
34 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN