Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın Türk Demokrasi Vakfı'nın düzenlediği toplantıda söylediği "Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir." sözlerine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, tepki gösterdi.
"Artık bıkkınlık geldi. Bu kaçıncı?" ifadelerini kullanan Akış, isim kullanmadan Arınç'ın sözleriyle ilgili "Mütevaziliğe sarıp sarmalanmış kibir gösterisi..." ifadelerini kullandı.
ARTIK BIKKINLIK GELDİ, BU KAÇINCI?
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı:
"Bir şey demeyeyim diyorum da insan duramıyor. Daha dün Ak Parti’nin Kızılcahamam kampı oldu. Söz konusu kişi kurucu sıfatıyla oradaydı. Arkadaş madem öyle, orada “kral çıplak” deseydin ya.
Artık bıkkınlık geldi. Bu kaçıncı ? Mütevaziliğe sarıp sarmalanmış kibir gösterisi…
Bir de şöyle bir huy türedi:
Bazı kimseler var. Güncel meselelerde açıklamalarıyla sözüm ona vicdanı temsil eden akil adam rollerine bürünüyorlar. Bunu kendi pozisyonlarını güçlendirmek için yaptıkları o kadar belli oluyor ki. Herkesi kör, alemi sersem sanmaya gerek yok."
Akış'ın paylaşımı şu şekilde:
Bir şey demeyeyim diyorum da insan duramıyor.
— Mustafa Akış (@mustafaakis) June 17, 2022
Daha dün Ak Parti’nin Kızılcahamam kampı oldu. Söz konusu kişi kurucu sıfatıyla oradaydı. Arkadaş madem öyle, orada “kral çıplak” deseydin ya.
Artık bıkkınlık geldi. Bu kaçıncı ?
Mütevaziliğe sarıp sarmalanmış kibir gösterisi…
