Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden Refah kendi yolunda gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden Refah kendi yolunda gidiyor

Yerel seçimlere sayılı günler kalırken büyükşehirlerde sandıklardan ne çıkacağı merak konusu oluyor. Genel Seçim'de olduğu gibi yerel seçimlerde de kritik öneme sahip ittifak dengelerinde değişiklikler oldu. Yeniden Refah Partisi, kendi adaylarıyla seçime girdi. İttifak durumunu değerlendiren Erdoğan, "Yeniden Refah kendi yolunda gidiyor. Genel seçimdeki tavrından tamamen kopmuş vaziyette" dedi.

Türkiye 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere odaklandı. Siyasi partiler ve belediye başkan adayları ise çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Koordinasyonu Toplantısı'na katılarak açıklamalarda bulundu.

'KENDİ YOLUNDA GİDİYOR'

Gazetecilerin, Yeniden Refah Partisi ile ittifak sürecine dair sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Yeniden Refah kendi yolunda gidiyor. Genel seçimdeki tavrından tamamen kopmuş vaziyette" dedi.

1kapak-007.jpg

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başı şöyle:

BİZDEN AYRILMIŞ OLANLARI ADAY OLARAK ÇIKARDILAR

"Yeniden Refah'ın tavrını biliyorsunuz. Cumhur ittifakı ile birlik içinde değiller, birçok yerde ya bizden ayrılmış olanları aday olarak çıkardılar. Genel seçimdeki tavrından kopmuş vaziyetteler.

İsrail-Filistin, Ukrayna-Rusya orada işlenecek konular. İkili görüşmelerimiz olacak. Bunların üzerinde duracağız. Bu ziyareti geciktirmeden halledeceğini bana ifade etti.

F-35'TEN ÖTE F-16'YA KİLİTLENDİ

F-35'ten öte f-16'ya kilitlendik. Gerek kongre gerek senato. Görüşmelerimizde F16'larla ilgili ne gibi adımları atacağımızı konuştuk. Arkadaşlarımızın görüşmelerde bu konu üzerinde ısrarla duruyoruz.

BAHÇELİ'NİN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ 70 GÜL

Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine gönderdiği doğum günü hediyesiyle ilgili de Erdoğan, "Öncelikle Devlet Bey her zamanki gibi o kibarlığını bir kez daha gösterdi. Yaşımın miktarınca güller gönderildi. Yine kendisine has estetiği olan bir kalem gönderdiğini söylediler. Cumhur İttifakının çalışmasıyla ilgili de birbirimizle tebrikleştik. Yarın da ben Manisa'ya gidiyorum ve bu süreci de en güzel şekilde 31 Mart'ta kadar devam ettireceğiz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN