Davut Güloğlu siyasete atıldı! Belediye Başkan adayı oldu! Ünlü şarkıcı, bakın hangi partiden aday olmuş!

Davut Güloğlu siyasete atıldı! Belediye Başkan adayı oldu! Ünlü şarkıcı, bakın hangi partiden aday olmuş!

Bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Davut Güloğlu siyasete atıldı. Yeniden Refah partisinin kadrosuna katılan ünlü isim, Düzce Belediye Başkan adayı oldu. Haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Güloğlu, "Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile beraber Milli Görüş bayrağının tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin ahlaklı belediyecilik anlayışını Düzce’ye taşımak için yola çıkıyoruz." dedi.

Şarkıcı Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi'nden siyasete atıldı. Geçtiğimiz genel seçimde de milletvekili adayı olan Davut Güloğlu bu kez de Düzce'de Belediye Başkan adayı oldu. Güloğlu'nun başkanlık haberi sosyal medyada kısa süre içerisinde yayıldı.

davut.jpg

Yeniden Refah Partisi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ünlü şarkıcının adaylığını duyurdu. Paylaşımda "Düzce Belediye Başkan Adayımız kıymetli sanatçımız Davut Güloğlu oldu. Düzce’ye ve partimize hayırlı olsun." ifadeleri yer verildi.

yeniden-refah.jpg

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sonrasında kendi sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Davut Güloğlu, "Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile beraber Milli Görüş bayrağının tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin ahlaklı belediyecilik anlayışını Düzce’ye taşımak için yola çıkıyoruz." dedi.

Güloğlu açıklamasının devamında, "Akademisyenlerimizin hazırladığı projeler ve Milli Görüş kadrolarıyla eskiyi yıkmaya değil; eskiyi güzelleştirmeye geliyoruz. Düşmanlık etmek için değil, sevgi göstermek için geliyoruz. Kazanmak için değil şehirlerimize sahip çıkmak için geliyoruz."

davutt.jpg

"Düzce’mizde işi ehline teslim edeceğimiz bir yönetim anlayışı ve tasarruf tedbirlerimizle birlikte vatandaşımızın sırtında değil yanında olacağımızı ve 94 ruhuyla yeniden tüm ihtiyaçlara koşacağımızı ilan ediyorum. Düzce’miz için omuz verecek olan ve ihtiyaçlarına çözüm üreten tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN