Davutoğlu: Bir seçim için para dilenenler sonrasında emir alırlar

Davutoğlu: Bir seçim için para dilenenler sonrasında emir alırlar

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Körfez ülkelerinden para depo edilmesi Merkez Bankası'nı rahatlattı." sözlerine tepki gösterdi. Davutoğlu, "Ey kısa dönemli iktidarları için diktatörlükle yönetilen ülke liderleri gibi Körfezden gelecek birkaç milyar dolara muhtaç olanlar; aziz Türkiye Cumhuriyetini kendi zilletinize mahkum edemeyeceksiniz. Bir seçim için para dilenenler sonrasında da emir alırlar." dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün katıldığı canlı yayında söylediği “Körfezden bizim sistemimizin içerisine para depo eden ülkeler oldu. Bu da ister istemez kısa bir süre için de olsa Merkez Bankamızı, piyasamızı rahatlattı” sözlerine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşım yapan Davutoğlu, "Ey kısa dönemli iktidarları için diktatörlükle yönetilen ülke liderleri gibi Körfezden gelecek birkaç milyar dolara muhtaç olanlar; aziz Türkiye Cumhuriyetini kendi zilletinize mahkum edemeyeceksiniz. Bir seçim için para dilenenler sonrasında da emir alırlar." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Ey kısa dönemli iktidarları için diktatörlükle yönetilen ülke liderleri gibi Körfezden gelecek bir kaç milyar dolara muhtaç olanlar; aziz Türkiye Cumhuriyetini kendi zilletinize mahkum edemeyeceksiniz! Bir seçim için para dilenenler sonrasında da emir alırlar! Bizim iktidarımızda sermaye ülkemize kısa dönemli seçim için değil uzun dönemli temiz yatırım için gelecek!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN