Davutoğlu: Bizi bırakın, işinizi yapın!

Davutoğlu: Bizi bırakın, işinizi yapın!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yuvarlak masa etrafında yer beğenmeyenlere milletim gereken yeri gösterecektir" sözlerine enflasyon ve akaryakıt zamlarını hatırlatarak, "Ülke yangın yeri. Boş laflarla kaybedecek vakit yok. Derdimiz Geçim, Çözüm Seçim!" şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti Ankara Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda muhalefete tepki göstermişti. Erdoğan, 6 parti liderinin Ankara'da gerçekleştirdiği ortak basın toplantısına ilişkin "Yuvarlak masa etrafında yer beğenmeyenlere milletim gereken yeri gösterecektir" dedi. Erdoğan, “28 Şubat ittifakı çatısı altında bir araya gelenler, o masaya oturtma cesareti bulamadıkları ortaklarıyla birlikte ülkenin ve milletin hiçbir meselesi konusunda dişe dokunur hiçbir teklif ortaya koyamıyor. Çünkü bunların bir araya geliş gayesi, ülkenin ve milletin sorunlarını çözmek, vizyonumuzu genişletmek değildir. Bunların tek derdi ülkenin ve milletin felaketine de neden olsa kendilerine uygun olan gündemi uygulamaktır. Siyasette proje milli iradeye saygısızlıktır. Hatta milli iradeye tehdittir” değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarına Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Davutoğlu, paylaşımında "Sn. Erdoğan, ülkemiz için bir araya gelip çözüm sunmamızdan çok rahatsız olmuş. Bizi bırakın, işinizi yapın! Enflasyon TÜİK’de % 50’yi, ENAG’da %120’yi geçti, akaryakıt fiyatları 20 TL’ye dayandı. Ülke yangın yeri. Boş laflarla kaybedecek vakit yok. Derdimiz Geçim, Çözüm Seçim!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN