Davutoğlu 'Bu da geçer ya hu!' diyerek paylaştı: İftar programımızda ne ilginç ki elektrik kesildi

Davutoğlu 'Bu da geçer ya hu!' diyerek paylaştı: İftar programımızda ne ilginç ki elektrik kesildi

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından Adıyaman'da parti yöneticileri ile il teşkilatının düzenlediği iftar programında elektrik kesintisi yaşandığını söyledi. Davutoğlu, paylaşımında "Eşim Sare Hanım’ın da katıldığı programda depremzede kardeşlerimiz, mum ışığıyla aydınlatılan çadırda iftar açtı. Bu da geçer ya hu” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün Adıyaman’da partisinin il teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İftar sırasında elektrik kesintisi yaşandığını açıklayan Davutoğlu, "Eşim Sare Hanım’ın da katıldığı programda depremzede kardeşlerimiz, mum ışığıyla aydınlatılan çadırda iftar açtı. Bu da geçer ya hu." paylaşımında bulundu.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

“Bu akşam Adıyaman'da parti yöneticilerimiz ile il teşkilatımızın düzenlediği iftar programında ne ilginç ki elektrik kesintisi yaşandı. Eşim Sare Hanım’ın da katıldığı programda depremzede kardeşlerimiz, mum ışığıyla aydınlatılan çadırda iftar açtı. Bu da geçer ya hu.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN