Davutoğlu: Erdoğan cami avlusunda bize hakaret etti

Davutoğlu: Erdoğan cami avlusunda bize hakaret etti

14 Mayıs seçimlerine 10 gün kaldı. Siyasi partiler seçim çalışmalarını hızlandırırken Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Ankara'da seçim ofisi açılışında vatandaşlarla konuştu. Davutoğlu, konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sultanahmet Cami'nde düzenlenen bir törende muhalefeti hedef almasına dair "Bize hakaret etti. Açık bir şekilde yalan söyledi" dedi.

Millet İttifakı üyesi Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan Hasanoğlan'da seçim ofisi açılışında konuştu.

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında yeni bir rota çizeceksiniz. Ayrıştıranlar var ötekileştirenler var. Bir tarafta birleştirenler var. Millet İttifakı'nın altı genel başkanı şunu gösterdi. Farklı siyasi görüşler de olsa

TIPIŞ TIPIŞ GİDECEKSİNİZ

İçişleri bakanını dinledik. 14 Mayıs'ı siyasi darbe olarak ifade etti. MHP lideri de biz gitmeyeceğiz ki siz geleceksiniz dedi. Biz seçimle geleceğiz siz tıpış tıpış gideceksiniz.

İttifakımızın içinde yabancılar var diyorlar. Aramızda yabancı yok. Herkes yerli ve milli. Ama bize bunu söyleyenlerin arasında yabancı bankalarında servetlerini tutanlar var. Yabancılara boyun eğenler var.

Arkamızda yabancı güç yok millet var. Hiçbir şeyden korkmayacağız.

CAMİ AVLUSUNDA BİZE HAKARET ETTİ

Tehditlerle birlikte iftira atanlar da var. Cami avlusundan Recep Tayyip Erdoğan, bize hakaret etti. Hepimizin mihrabı olan Sultanahmet Cami'nin avlusunda Sayın Erdoğan, tarihimizde ilk defa, siyasi miting düzenledi. Hepimize hakaret etti. Ve dedi ki 'Bunlar Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kapatacak.' Bunlar dediği biziz; Millet İttifakı'nın liderleri. Ne benden ne de diğer liderlerden böyle bir şey duydunuz mu?

Açık bir şekilde yalan söylüyor. Cumhurbaşkanı makamı milletin bir kesimini başka bir kesimine düşman etmek için kullanılamaz.

Terörle mücadelenin en sert şekilde yapıldığı dönemin yetkilisi olarak, Anadolu'nun bağrından kopan bir kardeşiniz olarak söylüyorum mücadele devam devam edecek.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

15 Mayıs'ta yeni bir dönem başlıyor. Esnafımızın hanelerini ve dükkanlarını bereketlendireceğiz. Gençlerimiz gelecek kaygısıyla yurt dışına gitmeyecekler. Kadınlarımız evde tencere kaynayacak mı diye endişelenmeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN