Davutoğlu Erdoğan'a seslendi: Sizden ne öğrenebildim, ne de öğretebildim

Davutoğlu Erdoğan'a seslendi: Sizden ne öğrenebildim, ne de öğretebildim

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye seslendiği "Maalesef sizden ne öğrenebildim, ne de size öğretebildim." başlıklı bir video yayınladı. Davutoğlu, "Siyaset adına damadımı bakan yapmayı hiç öğrenmedim. Yakınlarımı zengin etmeyi öğrenemedim. Kendi çocuklarımla vatan evlatlarını ayrı tutmayı öğrenemedim. Sizin Pelikan aşkınızı öğrenemedim sayın Erdoğan öğrenemedim." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek bir video paylaştı. "Haklısınız siz bazı şeyleri bize öğretemediniz. Sizin siyasetinizde gördüklerim anlamında iyi bir öğrenci değilim kabul ediyorum." diyen Davutoğlu, "Mesela siyaset adına damadımı bakan yapmayı hiç öğrenmedim. Yakınlarımı zengin etmeyi öğrenemedim. Kendi çocuklarımla vatan evlatlarını ayrı tutmayı öğrenemedim. Sizin Pelikan aşkınızı öğrenemedim sayın Erdoğan öğrenemedim. Bir dakika Hazine ve Maliye tecrübesi olmayana bakanlık vermedim veremedim siz verdiniz." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun, paylaşımına "Maalesef sizden ne öğrenebildim, ne de size öğretebildim." notu düşmesi dikkat çekti.

Davutoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

7 Aralık 2019'da Şehir Üniversitesi üzerinden bizi dolandırıcılıkla suçladığınızda size bir çağrıda bulunmuştum. Sayın Erdoğan demiştim. Hep beraber mal varlığı beyanında bulunalım. O zamandan bu zamana yaklaşık 3 yıl geçti. Sizden bir cevap alamadık. Ama dün tekrar istisnayla bizden bahsettiniz. Ulaşamadığınız ve ulaşamayacağınız unvanlara ve niteliklere niye düşmansınız. Kibriniz arşı alayı aştı. Her şey küçük görüyorsunuz. Sizin de bazen kullandığınız şekilde halkımız en güzel unvanı verdi bana hoca dedi. Nereye gitsem hoca derler. Siz saygı duymuyor olabilirsiniz o sizin bileceğiniz bir şey. Ama halkımız bize hoca unvanını vererek bu saygıyı gösterdi. Geriye bırakacağım miras ise öğrencilerim ve kitaplarım. Evet haklısınız siz bazı şeyleri bize öğretemediniz. Sizin siyasetinizde gördüklerim anlamında iyi bir öğrenci değilim kabul ediyorum. İyi bir öğrenci değilim çünkü siyaseti sizin gibi yapmadım, yapmayacağım. Mesela siyaset adına damadımı bakan yapmayı hiç öğrenmedim.

"YAKINLARIMI ZENGİN ETMEYİ ÖĞRENEMEDİM"

Varlık Fonu başına kendimi koyup vekil olarak da damadımı yapmayı öğrenemedim sayın Erdoğan. Yakınlarımı zengin etmeyi öğrenemedim. Kendi çocuklarımla vatan evlatlarını ayrı tutmayı öğrenemedim. Sizin Pelikan aşkınızı öğrenemedim sayın Erdoğan öğrenemedim. Bir dakika Hazine ve Maliye tecrübesi olmayana bakanlık vermedim veremedim siz verdiniz. Kendi özel işletmeleri olanlara bakanlık dağıtmadım bunu öğrenemedim sizden doğru. Ve bunu öğrenemediğim içinde gurur duyuyorum sayın Erdoğan. Bizde bazı şeyleri size öğretemedik. Mesela siyasi ahlak yasasını öğretemedik. İstanbul'u betonlaştırmamak için imar yasası çıkarmamayı öğretemedim.

"GÜNLERDİR YANDAŞLARINIZLA KURDUĞUNUZ TROL ÇETELERİYLE ÜZERİMİZE GELİYORSUNUZ"

Bir hocayım ama aczitiyetimi kabul ediyorum. Size şeffaflığı öğretemedim. Sizden de öğrenemedim. Rabia işareti yaptıktan sonra hiçbir açıklama yapmadan Sisi ile tokalaşmayı, Perinçek vesayeti yüzünden Doğu Türkistan'a sessiz kalmayı öğrenemedim sayın Erdoğan. Ankara'nın göbeğinde katledilen, şehit edilen bir genç konusunda iki haftadır susmayı sizden öğrenemedim Bahçeli vesayeti yüzünden. Doğrusu ben başka bir devlet başkanından aptal olma, ahmak olma diye bir mektup almayı öğrenemedim mektubu sayın Erdoğan. Günlerdir yandaşlarınızla kurduğunuz trol çeteleriyle üzerimize geliyorsunuz. Kızmakta haklısınız. Paniğe kapılmakta da haklısınız çünkü en iyi siz biliyorsunuz gideceğinizi. Ulaşamadığınız yerleri küçük görerek kendinizi daha fazla küçültmeyin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN