Davutoğlu gençlerin sorularını yanıtladı: 10 maddede Türkiye'nin en büyük sorunları

Davutoğlu gençlerin sorularını yanıtladı: 10 maddede Türkiye'nin en büyük sorunları

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından gençlerin sorularına cevap verdi. 59 saniyede Türkiye'nin en büyük sorunlarını sıralayan Davutoğlu, "Bütün bu eksikleri giderecek olan şey de sizlersiniz. Çünkü irade sensin, gelecek sensin." dedi. Toplumsal güven eksikliği ve eğitimde nitelik eksikliği ilk iki madde yer aldı.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından paylaştığı videosunda gençlerin [email protected] sitesine yolladığı soruları yanıtladı.

59 saniyede Türkiye'nin en büyük sorunlarını sıralayan Davutoğlu, gençlere ''Bütün bunları giderecek olan şey ise sizlersiniz. İrade sensin, gelecek sensin'' diye seslendi.

Davutoğlu, Türkiye'nin sorunlarını 10 maddede açıkladı:

''Toplumsal güven eksikliği,

Eğitimde nitelik eksikliği,

Ekonomide rasyonalite eksikliği,

Kurumlarda süreklilik eksikliği,

Yargıda adalet eksikliği,

Kültür ve sanatta özgünlük eksikliği,

Akademik hayatta ve basın hayatında düşünce özgürlüğü eksikliği,

Sokaklarda kadınlar ve gençler için güvenli ortam eksikliği,

Gençlerde ümit eksikliği,

Gelecek vizyonu ve perspektifi eksikliği,

Bütün bunları giderecek olan şey ise sizlersiniz. Çünkü irade sensin, gelecek sensin.''

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN