Davutoğlu, Sırrı Süreyya Önder’in durumu hakkında Bakırhan’dan bilgi aldı

Davutoğlu, Sırrı Süreyya Önder’in durumu hakkında Bakırhan’dan bilgi aldı

Sırrı Süreyya Önder’in geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Önder’in durumu hakkında bilgi alırken, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte hastane ziyareti gerçekleştireceklerini duyurdu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, geçirdiği ciddi kalp rahatsızlığı nedeniyle dün gece saatlerinde İstanbul’da hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre, Önder’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor ve tedavisi yoğun bakım ünitesinde sürüyor.

Önder’in hastaneye kaldırılmasının ardından siyaset dünyasından geçmiş olsun mesajları peş peşe gelirken, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ı telefonla arayarak bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ahmet Davutoğlu’nun, eşi Dr. Sare Davutoğlu ile birlikte Önder’i hastanede ziyaret etmeyi planladığı öğrenildi.

DEM Parti yetkilileri, Sırrı Süreyya Önder’in tedavisinin titizlikle sürdüğünü ve sağlık durumuna ilişkin gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılmaya devam edileceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN