Davutoğlu, Trump'ın Erdoğan'a yazdığı mektubu paylaştı: Bu utancı yaşatan Erdoğan-Bahçeli yönetimini kınıyorum

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, eski ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı 'aptal olma' mektubunun görüntülerini paylaştı. Davutoğlu, "Mandacı zihniyetin ürünü bu utancı yaşatan Erdoğan-Bahçeli yönetimini kınıyorum." dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yazdığı 'aptal olma' mektubunun görüntülerini paylaştı. "ABD'de ülkemizin cumhurbaşkanına yazılan mektubun sergileniyor olması utanç verici." diyen Davutoğlu, "Mandacı zihniyetin ürünü bu utancı yaşatan Erdoğan-Bahçeli yönetimini kınıyorum." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle;

"Bağımsızlık ateşimizin yandığı 19 Mayıs'ta ABD'de dönemin ABD Başkanı Trump’ın ülkemizin Cumhurbaşkanına yazılan "aptal olma" mektubunun sergileniyor olması utanç vericidir. Mandacı zihniyetin ürünü bu utancı yaşatan Erdoğan-Bahçeli yönetimini kınıyorum. Bunlar ne milli ne onurlu!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN