Davutoğlu'ndan 14 Mayıs mesajı: Kimse karamsarlığa kapılmasın, önümüz parlak

Davutoğlu'ndan 14 Mayıs mesajı: Kimse karamsarlığa kapılmasın, önümüz parlak

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, kritik seçimlere 14 gün kala Afyonkarahisar'dan seslendi. Millet İttifakı olarak önlerinin parlak olduğunu belirten Davutoğlu, "Kimse karamsarlığa kapılmasın. Kimse Türkiye'nin geleceğini, özellikle de gençlerin geleceğini ipotek altına almaya kalkmasın." mesajını verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Afyonkarahisar'da, hayatını kaybeden iş insanı Hacı Nurettin Güzbey'in ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Daha sonra kentte bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Davutoğlu, Millet İttifakı'nın Türkiye'de siyaseti yeniden şekillendirmek için çalıştığını belirtti.

dd.jpg

AFYONKARAHİSARLILARA 14 MAYIS MESAJI

Davutoğlu, "Afyonkarahisarlı hemşehrilerime ifade etmek istiyorum. Hiç çekinmeden, korkmadan, kimsenin sizin özgür iradenize ipotek koymasına izin vermeden 14 Mayıs'ta sandıklara inşallah gideceksiniz." ifadesini kullandı.

Milet İttifakının gelir adaletini savunduğunu dile getiren Davutoğlu, her alanda adaletsizliği gidereceklerini söyledi.

dddd.jpg

'KİMSE GENÇLERİN GELECEĞİNİ İPOTEK ALTINA ALMAYA KALKMASIN'

Davutoğlu, 14 Mayıs'ta Türkiye'de yeni bir dönemin, yeni bir siyasetin, yeni bir psikolojinin, yeni bir iklimin hakim olacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye'de Millet İttifakı olarak en üst düzeyde 6 genel başkanın oluşturduğu iklimin illere, ilçelere kadar yayılmış olmasından çok mutlu oldum. Bu Türkiye'nin barışı için gerekli. Millet İttifakı, millet önünde açıkça yaşayan ittifaktır. İnşallah önümüz parlaktır. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Kimse Türkiye'nin geleceğini, özellikle de gençlerin geleceğini ipotek altına almaya kalkmasın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN