Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye: Tehditlerinizin hükmü yok

Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye: Tehditlerinizin hükmü yok

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, MHP lideri Bahçeli'nin "CHP ve ittifak ortaklarını 14 Mayıs'ta acıklı bir son beklemektedir. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar" açıklamasına tepki gösterdi. Davutoğlu, "Zaman, tehdit edeni değil inandığı yolda tehdide boyun eğmeyeni taçlandırır" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Yalova'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında Millet İttifakı'nı hedef alarak "CHP ve ittifak ortaklarını 14 Mayıs'ta acıklı bir son beklemektedir. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar" ifadesini kullanmıştı. Bahçeli'nin açıklamalarına Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan tepki geldi. "Tehditlerinizin hükmü yok." diyen Davutoğlu, "Zaman, tehdit edeni değil inandığı yolda tehdide boyun eğmeyeni taçlandırır. Korktuğu için korkutmaya çalışmak zavallılıktır. Size korku, bize cesaret, size mermi tehdidi, bize muhabbet ahdi yakışır." şeklinde açıklama yaptı.

Davutoğlu'nun açıklaması şöyle;

"Milleti ikna edemeyen ve bize yaptıkları hakaret ve ithamlardan netice alamayan Bahçeli ve Erdoğan son çare olarak tehdide başvuruyor. Bahçeli’nin bize dönük mermi tehdidi, 1961 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rahmetli Prof. Dr. Ali Fuat Başgil’e silah gösteren darbeci zihniyetin hortlamasıdır. Bilin ki sizin tehditlerinizin hükmü yok! Tehdit, zamanın akışından korkan zayıf şahsiyetlerin kendini aldatmasıdır. Zaman, tehdit edeni değil inandığı yolda tehdide boyun eğmeyeni taçlandırır. Korktuğu için korkutmaya çalışmak zavallılıktır. Size korku, bize cesaret, size mermi tehdidi, bize muhabbet ahdi yakışır. Teslimiyetimiz ise sadece Allah’adır. Milletimiz merminize cevabı vakur bir tavırla sandıkta verecektir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN