Davutoğlu'ndan Eren Bülbül ve Ferhat Gedik mesajı

Davutoğlu'ndan Eren Bülbül ve Ferhat Gedik mesajı

Trabzon'un Maçka kırsalında, 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül, ölümünün 6'ncı yılında anılıyor. Bülbül ile beraber Ferhat Gedik de şehit olmuştu. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kahraman evladımız Eren Bülbül ve onu korurken şehit olan kahraman askerimiz Ferhat Gedik'i, şehadetlerinin yıl dönümünde rahmetle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun" ifadelerine yer verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'in hayatlarını kaybetmesinin ardından geçen 6. yılı rahmetle andı.

'ŞEHADETLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE...'

Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kahraman evladımız Eren Bülbül ve onu korurken şehit olan kahraman askerimiz Ferhat Gedik'i, şehadetlerinin yıl dönümünde rahmetle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

yeni-proje-3-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN