Davutoğlu'ndan Halepçe katliamının 34. yılında anma mesajı

Davutoğlu'ndan Halepçe katliamının 34. yılında anma mesajı

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Irak'ın Halepçe kentinin Baas rejimi tarafından kimyasal silahlarla bombalanmasının 34'üncü yılı dolayısıyla anma mesajı yayımladı: Hiç elma kokusu yürek yakar mı?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 16 Mart 1988'de Halepçe'de düzenlenen kimyasal saldırı için "Hiç elma kokusu yürek yakar mı? Halepçe’de yaktı" ifadelerini kullandı.

'HİÇ ELMA KOKUSU YÜREK YAKAR MI?'

34 yıl önce Halepçe'de çocuk, kadın demeden birçok sivilin katledildiğine dikkat çeken Davutoğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Hiç elma kokusu yürek yakar mı?

#Halepçe’de yaktı. Çocuk, kadın demeden Kürt kardeşlerimiz 34 yıl önce kimyasal saldırıda katledildi. Bu acı katliamın yıl dönümünde can veren kardeşlerimizi rahmetle anıyorum.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN